Týdenní menu

Menu týdne

150g Mix šťavnatých steačků z lávového grilu (kuřecí prsíčka, vepřová panenka,hovězí kýta z US býčka) s restovanými bramborami na anglické slanině s cibulkou a česnekem, grilovací a pikantní chipotle omáčkou (3,7) 149,-

Pondělí 30.11.

Špenátový krém s máslovými krutonky (1,3, 7) 20,-
120g Salát z červené čočky s rukolou a plátky pečeného hovězího rostbífu (10) 89,–
120g Smažené kuřecí prsíčko s bramborovým salátem (1,3,7,9,10) 85,–
120g Vepřové nudle pečené s dýní a pórkem, jasmínová rýže s kurkumou (1) 95,–

Úterý 1.12.

Drůbeží vývar s masem a nudlemi (1,3,7,9) 20,–
120g Španělský ptáček s dušenou rýží (1,3,10) 89,–
200 g Tagliattelle s brokolicí a lososovou omáčkou se smetanou (1,3,4,7) 85,–
120g Kuřecí prsíčko v sýrovém těstíčku s bylinkovým dresinkem, šťouchané brambory s máslem (1,3,7) 95,–

Středa 2.12.

Frankfurtská s bramborem uzeninou (1,7) 20,–
120g Selská pečená krkovička s bramborovými špalíčky a dušeným červeným zelím (1,3,7) 89,–
120g Gnocchi s listovým špenátem, kuřecím masem a smetanou (1,3,7) 85,–
120g Grilovaný kuřecí špíz z prsíček, jatýrek a uzené anglické salniny, smažené bramborové lupínky (1) 95,–

Čtvrtek 3.12.

Hovězí vývar s tyrolskými knedlíčky (1,3,9) 20,–
120g Kančí guláš zdobený červenou cibulkou, houskové knedlíky (1,9) 89,–
250g Smetanové rizoto s kuřecím masem, pečenou cuketou, sušenými rajčaty a parmazánem (1,7) 85,–
120g Pikantní vepřové nudle se zeleninou a smaženými bramborovými ježky (1,3,7) 95,–

Pátek 4.12.

Dýňová s čerstvým zázvorem a nočkem ze zakysané smetany (1,3,9) 20,–
120g Hovězí svíčková na smetaně s karlovarskými knedlíky a brusinkami (1,7,9,10) 89,–
200g Zapečené francouzské brambory s uzeným masem (3,7) 85,–
120g Steak z vepřové krkovičky s cibulovým čatní a smaženými bramborovými hranolkami (1) 95,–